Fem nya fynd på bokrean 2004. För drygt 400:- istället för 1000:- normalpris.
Den sjätte boken blev inköpt på rea till julklapp hösten 2004, och den sjunde låg i ett paket till mig.

Cranc's Snabba Gröna Schucks Gröna Vego Paradiso World Food Café Energy - Mat för liv och hälsa Vegetariskt på 30 minuter - av  Joanna Farrow

Sök böckerna på bokfynd.nu om du vill köpa till bästa pris!


Men allt kostar inte pengar! I min bokhylla finns tusentals recept och matbilder som jag plockar åt mig i butikernas gratisställ.
<< Alla häften bredvid receptboxen är såna jag har samlat under massor av år. Allt är förstås inte vegetariskt, men massor av tips kan man ta till sig ändå.
Vegorätter, 12 receptSnabba gröna rätter, 15 recept
Svamp, 7 receptExotiskt, 14 recept
<< Utöver recept kan man i många häften få massor av information om rotfrukter, svamp, frukt och grönsaker. Faktiskt har jag undrat ibland hur det går att sälja kokböcker med allt detta gratis i butikerna.
Litet axplock ovan
Quornrecept nedan

Receptsamling från Quorn
Nedan finns ännu fler gratis receptsamlingar - visserligen reklam men ändå..
Arla KöketBönhörd! Från ZetaExotisk mat och kryddor32 recept med ris. Från Uncle BenKeso &  frukt m.m.Om örter och nyttiga växter. Från FriggsLär dig mer! Informativt från Ica

Mina första egna böcker
Klicka på boken närmast>>
så kan du se
lite bilder ur den fantastiska Vegetariske kokboken, som jag fick vid ett besök av min väninna Ingrid från Norge (finns även på svenska).

Caroline Hofberg - Bönbok

Alla böckerna nedan lånade jag vid ett och samma tillfälle på biblioteket i Alvesta, och de innehåller alla massor av recept & uppslag med läckra bilder.


Jag har själv givit bort den grönrutiga vegetariska kokboken som blivit så omskriven och rosad, utan att jag hann titta på den så noga själv.
Och idag (030118) då jag sökte bilder på www.google.com hittade jag dessa böcker nedan redan på de första sidorna. Jag vet inte hurdana de är, några är på danska eller norska, men det visar lite på hur stort utbudet är. En fullkomlig störtflod av gröna kokböcker i jämförelse med för 20 år sedan bara.
I-B Sundqvist - Vegetariska Kokboken, ICA bokförlag

Ayurvedisk vegetarisk kokbok
Vegetarisk julmat
Vegetarisk køkken
Vegetariskt? Ja!
Vegetariskt från Marocko
Vegetariskt från Thailand
Vegetarisk WOK
Cathrine Schüch LAGAR VEGO
Det goda gröna
Läcker veganmat
Den stora boken om sallader - kanske inte bara vegetariskt.

Uppdaterad 2004-03-18
Skriv ut sidan