UPPSLAG & TIPS från våra besökare

Till dig som letar efter vissa produkter: Försök påverka din egen butik att ta hem vad du vill ha. I Göteborg finns Rachers (vegbacon) hos både Hemköp och Domus.


050408: Nu finns det plötsligt rashers överallt! Idag köpte jag pålägget i samma serie på Hemköp vid Stigbergstorget i Göteborg. Det stod även ”rashers” på hyllkanten, men dessa var slut. Dessutom vet jag nu att de finns i hälsokostbutiken vid Vasaplatsen samt på Domus Avenyn, så rasher-jakten är nu över.
/ Trevlig helg! Tina


050402: Jag har fått rasher-napp! En kompis hittade igår produkten hos kooperativet FRAM på Nordenskiöldsg. 18 i Göteborg. Jag har även fått tips om en hälsokost som specialicerat sig på livsmedel. Jag skall kolla där vid tillfälle.
/ Ha det! Tina


050402: Till alla i närheten av Växjö: Coop på Norremark (vid rondellen mot djursjukhuset) har det bästa vegetariska sortimentet jag sett på flera år. Alla Quorns halvfabrikat - som kan ses på deras länk togs bort ur det lokala sortimentet, men det finns alltså fortfarande. Bra!
/ Eva-Lena


050330: Hej vegerian! Det var jättegod mat i Göteborg. Jag har hittat en hemsida till restaurangen www.gillestugan.se. Det är inte någon särskilt vegetarisk restarang men jag tycker alla restauranger som har (goda) vegetariska alternativ på sin meny är värda en extra stjärna. Jag skickar menyn och det är förstås Gillestugans panerade Ost som serveras med tartarsås, kålsallad & stekt potatis som passade mina smaklökar. / Hälsningar Berit


041202: Betty Crocker tillverkar en sorts vegetarisk bacon - se mer på länksidan - som kan hittas i Malmö; Grays American Eats - de har fullt med amerikanska matprodukter: Adress: Södra Vallgatan 3, vid kanalen. / Alondra

Ny sida 2005-04-02
Skriv ut sidan